Consultants4Life

 

De C-Groep heeft o.a. als doel om met haar relaties een samenwerking voor het leven aan te gaan. Vanuit deze visie vinden wij vanuit de C-Groep dat ook wij iets moeten en ook kunnen doen voor de maatschappij. Onderstaand treft u een overzicht van de inspanning die wij leveren in de maatschappij. Wij zijn daar trots op en willen onze relaties danken die dit mede mogelijk maken.

 

Wedde - 3 maart 2019

Vanuit het management is 1 van onze collega's actief binnen de Lions Kanaalstreek en voorziet momenteel in de rol van president. Hieronder treft u de tekst aan. Als u op het woord Burcht klikt komt u op de website van dit mooie kinderhotel.

"De Lions organisatie in de Kanaalstreek heeft zich minimaal 3 jaar verbonden aan de Burcht door een deel van het tuinonderhoud van de Burcht over te nemen. De Stichting Burcht Wedde spaart niet alleen geld maar krijgt zo ook kennis door de inzet van een paar professionals uit hun organisatie. De leden hebben op zaterdag 2 maart het startschot gegeven en zijn er “vol” ingegaan. Een paar leden zijn met het opschonen van straatwerk, borders en lanen begonnen. Een ander deel met het snoeien van struiken en lei-fruit. Aan het eind van de dag lag de Burcht er zichtbaar veel beter uit."