Over de C-Groep

 

Alles wat wij bij de C-Groep doen, doen we vanuit de gedachte dat we eerst de vraag/behoefte van de relatie goed begrijpen. Resultaat kun je tenslotte pas echt behalen wanneer je precies weet wat je relaties beweegt of graag willen. Als wij dat weten dan kun we instappen in hetzelfde wagonnetje. Zodra wij dan bij elkaar in het zelfde wagonnetje zitten kunnen we maximaal afstemmen en vinger aan de pols houden.

Men vraagt mij wel eens of wij nu een hele formele organisatie zijn en dan zeg ik vaak enerzijds wel en anderzijds niet. In het contact en in de omgang zijn wij niet zo formeel, maar in ons werk wel. Dit is tot in de puntjes geregeld. Dat is ook belangrijk anders kun je beter direct stoppen.
Of ik voorbeelden heb van ons werk vraag je dan? Ja, uiteraard heb ik dat. We hebben bijvoorbeeld aan de basis gestaan van de bouw van het keuzebudgetsysteem in AFAS Profit. Wij hebben dat vanuit Carréma voor de grafische branche in het salarissysteem van AFAS gebouwd en dit is door AFAS Software omarmd en verder doorontwikkeld naar wat het nu is, beschikbaar voor alle branches.

Daarnaast hebben wij mede aan de basis gestaan van het erkend adviseurschap binnen de verzekeringsbranche. Hierin moet je denken aan het complete adviestraject van inventarisatie van risico's tot en met het beheer van de polissen. Dat laatste uiteraard zonder provisie. In dit laatste voorbeeld hebben wij ook veelvuldig met het AFM (Autoriteit Financiële Markten) overleg gehad. Over "keurmerken" gesproken, onderstaand tref je de keurmerken waarbij wij aangesloten zijn. Niet geheel onbelangrijk.

Autoriteit Financiële Markten

Het Financiële Klachtinstituut

Register Specialistisch Casemanagement

 

Wat ik verder nog kan vertellen over ons is dat wij niet een super grote organisatie zijn, maar wel op ieder vakgebied specialisten hebben. Betekent ook dat we erg flexibel zijn en makkelijk mee kunnen bewegen met jou als relatie. Onze lijnen zijn erg kort en dat bevorderd ook onze werkwijze. Als klant doe je jezelf het grootste plezier door alles via de C-Groep te regelen. Door het werken met teams kunnen wij vanuit alle disciplines snel reageren en zaken oppakken.
Zijn we kwetsbaar, omdat we klein zijn? Nee, wij hebben juist gekeken of we overal een reserve voor hebben en dat is geregeld. Kortom continuïteit is key. Toch hebben wij er voor gekozen om een Groep boven de werkmaatschappijen te zetten, omdat de activiteiten te verschillend zijn en er geen belangenverstrengeling mag ontstaan. Ze sluiten heel goed op elkaar aan en ze werken goed samen, maar ieder houdt zijn eigen broek op.

Vanuit Sales worden de klantbehoeftes geïnventariseerd en wordt er vervolgens gekeken vanuit welke werkmaatschappij een en ander opgepakt moet worden. De relatie hoeft alleen maar informatie aan te leveren en wij doen de rest. Kosten een inventarisatie en het opstellen van een advies geld? Yep! Maar we stellen daar wel wat tegenover en dat wil ik je graag persoonlijk vertellen. Wat ik je kan zeggen is dat het je nooit geld gaat kosten. Al een beetje nieuwsgierig geworden? Nog even geduld dan alsjeblieft, want ik wil je eerst ons team presenteren.


Johan Foekens


Pauline Trox - Verbaas


Christiaan Trox

Wij vormen met z'n 3-en de directie van de C-Groep. Johan is verantwoordelijk voor Civerz (Verzekeringen) en samen met Pauline voor Convad (Verzuimbegeleiding). Pauline is verantwoordelijk voor Carréma (HRM & Payroll) en samen met Johan voor Convad (Verzuimbegeleiding). Pauline is gecertificeerd casemanager. Christiaan is verantwoordelijk voor Sales. Je kunt hun bereiken via "Contact" in het menu.

Zo, dan zijn we nu aan het einde gekomen van "Over ons". Na dit verhaal kun je eigenlijk niet meer anders dan contact met ons opnemen, toch? Wij vinden dat in ieder geval wel erg leuk. Ik wil je enorm bedanken voor de tijd die jij hebt genomen om dit te lezen en wens je een hele fijne dag!